Exit

Bij Nehem zijn we ervan overtuigd dat leren anders kan. We zoeken voortdurend naar de beste manier om dat voor elkaar te krijgen. Van oudsher ligt onze focus op de technische sector en het daarop aansluitende beroepsonderwijs. Inmiddels is Nehem uitgegroeid tot een deskundige dienstverlener in de wereld van beroepsonderwijs. Oplossingsgericht en verbindend.

Visie
Ontwikkeling, groei en leren vormen geen afgebakend proces. Niet alleen werknemers, studenten en leerlingen groeien, de keten groeit met hen mee. Het leerproces gaat onophoudelijk door en manifesteert zich in verschillende gedaantes. Juist het beroepsonderwijs heeft hier – in al zijn breedte – sterk mee te maken. Of het nu new skills betreft, het creëren van de aansluiting tussen leren en praktijk of het bedenken van nieuwe manieren om kennis toegankelijk te maken.

Missie
Leren doe je bij uitstek samen. Samen met iemand die inspireert, die helpt met structureren, die ervaring inbrengt of die de juiste mensen en kennis met elkaar verbindt. Daar waar u wilt beginnen, stapt Nehem graag in. Samen identificeren we kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Nehem gaat voor de oplossing: of dat nu een kwestie is van seconden, van maanden of van jaren. Daarmee realiseren onze adviseurs in alle opzichten een haalbaar plan: financieel, passend bij de organisatie en duurzaam voor de toekomst. Betrokken, energiek en oplossingsgericht.

Context en historie
In 1997 zette Nehem de stap naar zelfstandigheid. Tot die tijd was het bureau sterk verbonden met het ministerie van Economische Zaken en nauw betrokken bij de herstructurering en sanering van industrieën. Eenmaal zelfstandig ontwikkelde Nehem zich als echte dienstverlener. Thuis in subsidieregelingen, thuis in de onderwijssector. Het bureau bestaat uit betrokken adviseurs. Een team dat met expertise en creativiteit opereert. Van idee tot realisatie, van probleem tot oplossing.

Wij zijn Nehem!
Wij werken samen aan groei in leren

Close
Go top